FAQ

In een Escape Room laat je je samen met anderen opsluiten. De deur gaat dicht en jij moet (samen met je vrienden, familie, collega’s, etc.) zo snel mogelijk zien te ontsnappen. Dit moet binnen 60 minuten! Eenmaal binnen moeten jullie aan de hand van cryptische aanwijzingen, voorwerpen die jullie vinden en goed samenwerken stap voor stap richting de uiteindelijke “sleutel” werken. Slaag je daar binnen de 60 minuten in? Gefeliciteerd! Dat lukt namelijk zeker niet iedereen. Lukt dit niet binnen 60 minuten dan gaat de deur uiteraard ook voor jullie open, echter is jullie ontsnappingsmissie dan helaas niet geslaagd.

Vanaf 2 personen zijn onze Escape Rooms te spelen. Wij adviseren echter om een team van minimaal 4 personen samen te stellen. Er mogen maximaal 8 personen tegelijk in iedere Escape Room.

De minimumleeftijd om zonder begeleiding een van onze Escape Rooms te spelen in 16 jaar. Onder begeleiding is het toegestaan vanaf 8 jaar de Escape Rooms te spelen, uiteraard kunnen wij hier een uitzondering maken.

Leuk dat jullie interesse hebben om hier een kinderfeestje te houden. Dit kan zeker, echter wel pas vanaf 10 jaar en enkel in De Juwelier van de Onderwereld! Hierbij kan er samen met een of meerdere (eigen) begeleiders gespeeld worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vooraf of achteraf ranja + chips voor de kinderen te regelen. Vanaf 4 kinderen kan je al een kinderfeestje bij ons houden!

Via de knop bovenaan de website is het mogelijk om te reserveren. Tijdssloten staan tot 2 uur voor aanvang open indien deze beschikbaar zijn. Mocht u alsnog een vraag hebben neem dan gerust contact op via Whatsapp of een belletje naar
+31 (0)6 4890 2559.

Dit is afhankelijk van wekte Escape Room jullie komen spelen. De Juwelier van de Onderwereld kost €129,- en Genootschap 5255 kost €139,-.

U kunt vooraf via iDeal betalen of op locatie d.m.v. pinbetaling of contant. Tevens is het ook mogelijk om een factuur te ontvangen.

Meer dan 48 uur voor aanvang van jullie tijdsslot kunnen jullie kosteloos annuleren via de ontvangen bevestigingsmail. Indien u annuleert binnen 48 uur voor aanvang zijn wij helaas genoodzaakt 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen. Indien dit binnen 24 uur is wordt dit helaas het volledige bedrag.

Willen jullie het gereserveerde tijdsslot wijzigen, stuur dan een mail naar info@escaperoom0164.nl. Het wijzigen van een reservering is kosteloos (tot 48 uur voor aanvang).

Om goed voorbereid een van onze Escape Rooms in te gaan vragen wij om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

In de omgeving zijn meerdere parkeergelegenheden: -Sint Catharinaplein (circa 1 min lopen) -Mineurplein (circa 3 min lopen) -Koepelstraat (circa 5 min lopen) -De Parade (circa 7 min lopen).